Over ons

Piet van Nerven en Boy Lamee, wij zijn Lanee Vloeren Wijchen

Samen zijn wij al meer dan 25 jaar Lanee Vloeren Wijchen. Allebei afkomstig uit Brabant, leerden wij elkaar kennen in de jaren zeventig. Dat was een beetje rommelige tijd, waarin we er wat vage idealen op na hielden. Er kwam niet zoveel van terecht, zeg maar. Toch was er toen ook al een kiem van ondernemerslust te bespeuren. We dachten samen een glazenwassers bedrijfje te beginnen. Maar bij gebrek aan een auto - Piet z'n vader wilde de zijne niet uitlenen - moest het plan worden afgeblazen. De toekomst had voor ons iets mooiers in petto. Maar dat ontdekten we jaren later pas, toen we goed en wel gesetteld waren en ons leven redelijk op orde hadden.

Boy: "Ik had van mijn werkgever het aanbod gekregen om de vloerenzaak (gespecialiseerd in kurkvloeren) van hem over te nemen. Dat wilde ik wel maar dan graag met een compagnon. Juist op dat moment kwam ik Piet weer tegen."

Piet: "Ik had een winkel in natuurvoeding maar ik wilde best wel de overstap maken naar een luxe vloerenzaak."

Hoe het verder ging

Het besluit was snel genomen en Lanee Vloeren in Wijchen was geboren. Aan de kurk collectie werd al snel parket toegevoegd. Er kwamen vloerenleggers in dienst en het bedrijf maakte een vliegende start.

Piet: "In 1995 besloten we een nieuw bedrijfspand te gaan bouwen, met een vloerenstudio, kantoor en magazijn. Een architect zorgde voor het ontwerp. In 1997 namen we daar onze intrek, en de collectie werd nog verder uitgebreid. Door vakkundig legwerk, degelijke advisering en een prima service, bouwden wij een naam op die staat als een huis. Inmiddels liggen er in Wijchen en de wijde regio meer dan vijfduizend Lanee Vloeren."

Boy: "Door onze vertrouwde naam konden we de crisisjaren goed doorstaan. En nu de economie weer opleeft, pakken we de kans om onze zaak naar een eigentijds niveau te tillen. Daar hebben we enorm veel zin in. In onze zaak zul je geen beroepsverkopers of adviseurs aantreffen maar altijd een van ons twee. Wij hebben hart voor onze zaak en voor onze klanten."

Lanee Vloeren 25 jaar geleden

Lanee Vloeren Wijchen
Lanee Vloeren Wijchen

Lanee Vloeren nu

Lanee Vloeren Wijchen
Lanee Vloeren Wijchen

De vloerspecialisten van Lanee

Piet van Nerven

Lanee Vloeren Wijchen

Boy Lamee

Lanee Vloeren Wijchen

Lanee Vloeren certificaten

Lanee Vloeren Wijchen
Lanee Vloeren Wijchen